Triatlon Nieuw-West 2015

Triatlon-NW-2015

Het was even de vraag of mijn kuit het zou houden, maar toch stond ik ook dit jaar weer aan de start van de Triatlon Nieuw-West. Net als in 2013 en 2014 deed D66 mee aan de sprint-estafette, ditmaal zelfs weer met twee teams. Het ‘prestatie-team’ werd 16e in een tijd van 1:20:40 uur, terwijl team 2 ondanks wat tegenvallers toch netjes binnen de twee uur finishte.

Vanwege mijn kuitblessure, opgelopen bij De Groene van Amsterdam, ging ik als loper voorzichtig van start, maar gedurende de 5 kilometer ging het steeds beter, waardoor ik uiteindelijk binnen 22 minuten de finish haalde. Ik ben vooral blij dat mijn kuit hersteld is, want niet eerder had ik zo’n vervelende loopblessure. En ik heb er een nieuwe ambitie bij: ooit wil ik de korte triatlon solo voltooien. Wat een prachtige sport is dit!

Op de foto naast me: Bas Schimmel (fietser), Eric Klaver (zwemmer én loper) en Willem van Ham (fietser). Niet op de foto: D66-raadslid Reinier van Dantzig, zwemmer van ons prestatie-team. 

Tags: , , , ,

Leave a Reply