Mirck Media

Mirck Media

Op zoek naar een journalist of tekstschrijver met verstand van marketing, social media en het bedrijfsleven? Zoek niet verder. U bent bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Jeroen Mirck. Van reclamevakblad Adformatie was ik vier jaar lang redacteur, van Emerce was ik redactiechef. Momenteel ben ik freelance webredacteur van MarketingTribune.

Sinds 2004 schrijf ik over marketing en internet. Ik was grondlegger van online projecten als Adfoblog (weblog Adformatie) en de progressieve opiniesite Joop.nl van de VARA. Ook was ik juryvoorzitter van de Dutch Bloggies, de belangrijkste weblogprijs van Nederland.

Zoekt u een freelance tekstschrijver?

Sinds 2009 werk ik als zelfstandig tekstschrijver, onder de vlag van mijn eigen bedrijf Mirck Media. In die hoedanigheid kan ik veel voor u betekenen:

  1. Redactionele teksten schrijven, zowel voor print als online 
  2. Communicatie en marketing-PR voor uw bedrijf of merk
  3. Crossmediale strategieën ontwikkelen én uitvoeren 
  4. Workshops geven over schrijven, bloggen en social media 

Zoekt u een redactioneel adviseur?JM-portret

Ik heb jarenlange ervaring als hoofdredacteur: eerst van QM, vakblad over zakelijke evenementen, later van carrière-tijdschrift Memory Magazine. Nog altijd ben ik beschikbaar als interim hoofdredacteur of redactioneel adviseur.

In Tilburg studeerde ik journalistiek (Fontys) en Cultuur & Letteren (Universiteit van Tilburg). Zelf heb ik van 2007 tot 2013 cursussen gegeven aan het Centrum voor Communicatie & Journalistiek (CCJ) van Hogeschool Utrecht. Nog altijd geef ik trainingen over communicatie en media.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met me op. Al mijn gegevens staan hier handig op een rij. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Bel direct: (06) 50 469 481
KvK (Mirck Media): 34333066

Jeroen Journaal 1000px