Mirck Media

JM-portretOp zoek naar een journalist of tekstschrijver met verstand van social media? Zoek niet verder. U bent bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Jeroen Mirck. Mocht u werkzaam zijn in reclame, marketing of media, dan kent u mijn naam wellicht van Adformatie, Emerce of MarketingTribune. Van Adformatie was ik vier jaar lang redacteur, van Emerce was ik redactiechef en momenteel ben ik freelance webredacteur op MarketingTribune.nl.

Sinds 2004 schrijf ik over marketing en internet. Ik was een van de grondleggers van online projecten als Adfoblog (het weblog van Adformatie) en de progressieve opiniesite Joop.nl van de VARA. Ook was ik juryvoorzitter van de Dutch Bloggies, de belangrijkste weblogprijs van Nederland.

Ook heb ik gewerkt als hoofdredacteur: eerst van vakblad QM, later van studententijdschrift Memory Magazine. In Tilburg studeerde ik journalistiek (Fontys Hogescholen) en Cultuur & Letteren (Universiteit van Tilburg). Zelf heb ik van 2007 tot 2013 cursussen gegeven aan het Centrum voor Communicatie & Journalistiek (CCJ) van de Hogeschool Utrecht.

Sinds 2009 werk ik als zelfstandig tekstschrijver, onder de vlag van mijn eigen bedrijf Mirck Media. In die hoedanigheid kan ik veel voor u betekenen:

  1. Teksten schrijven, zowel voor print als online 
  2. Crossmediale strategieën ontwikkelen én uitvoeren 
  3. Workshops geven over schrijven, bloggen en social media 
  4. Congressen leiden en presentaties geven over nieuwe trends

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met me op. Al mijn gegevens staan HIER handig op een rij. Hopelijk spreken we elkaar snel!

KvK (Mirck Media): 34333066
BTW-nummer: 170881374B01