Wie volgt mij op in de stadsdeelcommissie?

D66-bestuur Nieuw-West

Een jaar geleden verliet ik Amsterdam, maar na twintig jaar (en negen jaar als volksvertegenwoordiger in de lokale politiek) gaat mijn liefde voor stadsdeel Nieuw-West natuurlijk niet verloren. Daarom heb ik D66 Amsterdam, de partij die ik al die jaren vertegenwoordigde, deze maand geholpen bij het selectieproces van de kandidaten voor de stadsdeelverkiezingen.

Wie wordt mijn opvolger in de stadsdeelcommissie? Samen met Marjet van Bezooijen, afdelingsvoorzitter van D66 Amsterdam Nieuw-West, en voormalig commissielid Hilde Soldaat-van Stelten heb ik een advieslijst samengesteld waar de D66-leden de komende week over mogen stemmen. Deze zondag presenteerden de kandidaten zich in Coffeemania Slotermeer. Ik wens ze veel succes in de komende verkiezingscampagne!

De D66-advieslijst voor de stadsdeelverkiezingen op 16 maart 2022 in Nieuw-West vind je hier. Twee (oud-)bestuurders die ik goed ken, staan als lijstduwer op een onverkiesbare plek: Joke Geldhof (voormalig gedeputeerde van Provinciale Staten Noord-Holland) en Ronald Mauer, al sinds 2010 dagelijks bestuurder van stadsdeel Nieuw-West. Mooi dat zij deze D66-lijst willen ondersteunen. Verder veel dank aan Juliëtte Ronteltap voor haar onvermoeibare inzet bij het werven van kandidaten. Op naar een goed resultaat in maart 2022!

Tags: , , , , , , , , ,

One Response to “Wie volgt mij op in de stadsdeelcommissie?”

 1. Jeroen Mirck Says:

  De definitieve D66-lijst voor Nieuw-West vind je hier:
  https://twitter.com/D66NieuwWest/status/1461711816355102726

  En de voorlopige uitslag van de SDC-verkiezing is er inmiddels ook:
  https://twitter.com/JeroenMirck/status/1504393279919513605

  Een nogal versnipperde SDC, met negen partijen op zeventien zetels. Geen enkele partij domineert, dus alle ruimte om écht samen te werken voor de bewoners. Twee zetels is geen rijkelijke score voor D66, maar een verdubbeling ten opzichte van vier jaar geleden. Veel succes, Monique en Renée (of wie met voorkeurstemmen wordt gekozen)!

Leave a Reply