Sunday View: Triatlon Nieuw-West

TriatlonNW-2014

Net als vorig jaar deed ik mee aan de Triatlon Nieuw-West. Wederom met een estafetteteam, wel te verstaan. De D66-fractie kwam deze Pinksterzondag aan de start met de 3 M’s: Makker, Mauer en Mirck. Als enige politieke team finishten we in een voor onze doen prima tijd van 1 uur en 29 minuten. Maar het was vooral een heel zonnig en gezellig evenement. 

Net als vorig jaar nam fractiemedewerker Marijn Makker de 750 meter zwemmen voor zijn rekening. Met Ronald Mauer, onze eigen stadsdeelwethouder Sport, hadden we ditmaal een speciale troefkaart voor de 20 kilometer fietsen. Zelf liep ik wederom het afsluitende hardloop-parcours van 5 kilometer, in een persoonlijk afstandsrecord van 19:29 minuten.

Practice what you preach, zeiden we na afloop. “D66 pleit er al jaren voor om Nieuw-West in Amsterdam en daarbuiten te promoten als hét sportstadsdeel. Door zelf mee te doen aan zo’n prachtig evenement als de Triatlon Nieuw-West geven we daar ook actief invulling aan.”

Triatlon-NW-02

Tags: , , , ,

Leave a Reply