D66

Mijn naam is Jeroen Mirck. Sinds 2010 ben ik lid van de D66-fractie in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West. Eerst in de deelraad, vanaf 2014 in de bestuurscommissie. Mijn portefeuilles zijn: Openbare Orde en Veiligheid; Onderwijs en Jeugd; Participatie; Sport en Recreatie; Cultuur; Bestuurlijk Stelsel; Werk, Inkomen en Economie.

Wil je weten wat ik doe? Lees dan mijn maandelijkse politieke column, die verschijnt op Dichtbij.nl, bij Amsterdam Centraal en in Westerpost.

Mijn resultaten

  1. Invoering van politieke buurtadoptie in Nieuw-West.
  2. Redding van subsidie voor bouwspeelplaats Het Landje.
  3. Extra inzet door stadsdeel bij beoordeling vergunningen.
  4. Festivals verboden in natuurgebied De Oeverlanden.

De stemadviescommissie van D66: “Jeroen Mirck heeft ervaring opgedaan als duo-raadslid en later als raadslid, en is een solide fractielid gebleken. Een stevige generalist, met een aantoonbare brede interesse. Sterk in communicatie, zowel intern als extern, via de pers en in de deelraad.”

Mijn ambities voor Nieuw-West staat hier. In het kort:

“Ik heb de ervaring, de daadkracht en het enthousiasme om dit stadsdeel vooruit te helpen. Ik ken de dossiers, maar ook de mensen. Mijn goede contact met de centrale stad is belangrijk omdat de Stopera meer invloed krijgt op de stadsdelen.”

Als je meer wilt weten, bekijk dan mijn politieke standpunten, mijn optredens in de media en wat anderen over mij zeggen.

Zoek je contact?
Bel me via (06) 50 469 481 of stuur een mail.

Buurtadoptie-Westside