D66

Mijn naam is Jeroen Mirck. Sinds 2010 ben ik lid van de D66-fractie in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West. Daarnaast ben ik bestuurslid van de landelijke thema-afdeling D66 Media. In maart 2014 was ik opnieuw verkiesbaar, in Amsterdam én Nieuw-West.

Als nummer 3 op D66-lijst Nieuw-West ben ik verkozen.

Ik stond ook op plek 19 van D66-lijst voor de gemeenteraad.

Mijn portefeuilles in Nieuw-West zijn: Openbare Orde en Veiligheid; Onderwijs en Jeugd; Cultuur; Sport en Recreatie; Werk, Inkomen en Economie.

De stemadviescommissie van D66 Nieuw-West over mij: “Jeroen Mirck heeft ervaring opgedaan als duo-raadslid en later als raadslid, en is een solide fractielid gebleken. Een stevige generalist, met een aantoonbare brede interesse. Sterk in communicatie, zowel intern als extern, via de pers en in de deelraad.”

Mijn ambities voor bestuurscommissie Nieuw-West staat hier. In het kort:

“Dankzij vier jaar Amsterdamse politiek heb ik de ervaring, de daadkracht en het enthousiasme om D66 opnieuw het verschil te laten maken. Ik ken de dossiers, maar ook de mensen. Als gezichtsbepalend deelraadslid heb ik een netwerk binnen én buiten het stadsdeel. Mijn goede contact met de centrale stad wordt straks extra belangrijk omdat de Stopera meer macht heeft gekregen over de stadsdelen.”

Contact met mij? Check LinkedIn, Facebook en Twitter. Of Bel/mail!

Meer weten over D66′er Jeroen Mirck?

D66-Mirck-2014 (txt) 500px

Een vraag stellen aan Jeroen Mirck over D66?

Vul dan dit contactformulier in. Elke vraag krijgt een antwoord!