Waarom blogt Boris van der Ham?

Tweede Kamerlid Boris van der Ham van D66 is dit jaar jurylid van de Dutch Bloggies. Op de dag van de jurering praat hij over over welke rol internet en blogs spelen in zijn politieke werk, welke blogs hij graag leest en wat voor hem de meerwaarde van het bloggen is. Het interview wordt afgenomen door (video)journalist Michael Minneboo, van wie ik vorige week al het videoverslag van de jury-meeting plaatste. Van der Ham: “Op Geenstijl kijk ik elke dag.”

Tags: , , ,

One Response to “Waarom blogt Boris van der Ham?”

  1. JeroenMirck.nl » Blog Archive » Tien redenen om naar Dutch Bloggies te komen Says:

    […] Uiteraard is ook D66-kamerlid, blogger en twitteraar Boris van der Ham aanwezig in zijn hoedanigheid als jurylid van de Dutch Bloggies. Of hij handtekeningen uitdeelt, weten we niet zeker. Wel is hij altijd in voor een goed gesprek over politiek, schijnt. […]

Leave a Reply