Tien redenen om naar Dutch Bloggies te komen

Vanavond is het zover: dan worden de Dutch Bloggies 2009 uitgereikt in de Haagse popzaal Paard van Troje. Entree is gratis, dus gooi je agenda om en kom straks ook even langs. Ik geef je hieronder tien redenen om te komen.

 1. Als juryvoorzitter beloof ik je dat we zestien geweldige winnaars voor jullie hebben uitgekozen.
 2. Achttien winnaars zelfs, want er zijn ook twee publieksprijzen. Ook die winnaars zijn geweldig. En het mooiste is: die hebben jullie zelf gekozen.
 3. Presentator van de avond is Daan Nieber, die samen met Beau van Erven Dorens het Veronica-programma CQC presenteert.
 4. Nog meer VIP’s: achter de draaitafels staat DJ Georgio Schultz, die wordt ondersteund door veejay-collectief Nou & Herkauw.
 5. En… we hebben een verrassingsact! 
 6. Dit alles zorgt natuurlijk voor een levendige afterparty in Het Paard. So don’t hold your horses!  
 7. Maar je komt natuurlijk vooral om mede-bloggers te ontmoeten. Ze zijn er, in groten getale.
 8. Uiteraard is ook D66-kamerlid, blogger en twitteraar Boris van der Ham aanwezig in zijn hoedanigheid als jurylid van de Dutch Bloggies. Of hij handtekeningen uitdeelt, weten we niet zeker. Wel is hij altijd in voor een goed gesprek over politiek, schijnt.
 9. Hoe dan ook: jouw aanwezigheid hoeft niet onopgemerkt te blijven. We hebben een backchannel waar je je foto’s en tweets over de uitreiking kunt delen met andere bloggers, burgers en buitenlui.
 10. En mocht je al deze argumenten niks vinden, dan ben je in ieder geval even van de straat. Het is lekker warm in Het Paard, altijd beter dan een paar kranten en een houten bankje in het park.

En als je écht niet kunt (of wilt) komen, dan is er altijd nog de livestream. Je hoeft dus niks te missen van de uitreiking van de Dutch Bloggies 2009. Tot ziens in Den Haag. Of tot blogs!

Foto (uitreiking vorig jaar): Anne Helmond (Flickr/CC)

Tags: , , , ,

One Response to “Tien redenen om naar Dutch Bloggies te komen”

 1. Ernst-Jan Pfauth Says:

  Oke oke, tot zo dan

Leave a Reply