Terug uit Mexico, op naar Beverwijk!

Mexico-Holbox-holiday-2023

Je leeft maar één keer, dus moet je zorgen dat je de dingen doet die je echt wil doen. Daarom ben ik eind december gestopt als hoofdredacteur van Expovisie en Conference Matters, ging ik daarna op huwelijksreis en begin ik op 2 februari aan een compleet andere baan als politiek-bestuurlijk communicatieadviseur.

Ik ben dol op de journalistiek, maar hou ook enorm van politiek en communicatie. Bovendien was ik op zoek naar een betere werk-privébalans. Vanaf februari ben ik communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk, waar ik beroepsmatig ga communiceren over grootstedelijke thema’s in de regio waar ik zelf woon. Het is een baan buiten de journalistiek, maar hij sluit goed aan op mijn brede ervaring in media, politiek en marketing.

Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur. Mijn hele leven lang heb ik mezelf altijd willen ontwikkelen en gezocht naar nieuwe uitdagingen. In Beverwijk zie ik mooie kansen en een leuk team. Maar nu eerst geniet ik nog even van mijn heerlijke honeymoon met Juliette in Mexico.

Tags: , , , ,

Leave a Reply