Lekker podcasten over Lou Reed

KINK-podcast-Lou-Reed-2022

Zo vlak voor kerst heb ik toch weer even twee van mijn passies kunnen combineren: muziek en podcast. Samen met vijf andere bloggers van Ondergewaardeerde Liedjes hebben we in de studio van KINK een podcast opgenomen over een artiest die veel relatief onbekende pareltjes in zijn rijke oeuvre heeft verstopt: Lou Reed. Een waar genoegen om hier bijna twee uur lang prachtige verhalen over te delen. 

Deze uitzending, over de poëzie van Lou Reed en de baanbrekende invloed van zijn band The Velvet Underground, maakt onderdeel uit van de serie Ondergewaarde Playlist, waarin ik al eerder aanschoof om een zeer uiteenlopende reeks artiesten te komen bespreken, onder wie David Bowie, Neil Young, Nick Cave , Joni Mitchell en Beastie Boys. Stuk voor stuk zijn het prettige podcasts die ik van harte aanbeveel. Ideaal voor in de komende kerstvakantie. Fijne feestdagen allemaal!

Tags: , , , ,

Leave a Reply