Kiezers, bedankt: ik ben gekozen!

stemselfieDe kogel is door de kerk: ik ben gekozen als lid van de bestuurscommissie Nieuw-West! Vanmorgen presenteerde het centraal stembureau de definitieve uitslag. Namens D66 worden Ronald Mauer, Willem van Ham en ik de politieke vertegenwoordigers in stadsdeel Nieuw-West. De zetelverdeling werd woensdagnacht al bekend, maar er konden nog verschuivingen in de samenstelling van de bestuurscommissie optreden door voorkeurstemmen. Dat is echter niet gebeurd, waardoor de top-3 op de kandidatenlijst van D66 Nieuw-West volgende week in de Stopera kan worden benoemd.

Ik voel me vereerd dat ik D66 wederom mag vertegenwoordigen in stadsdeel Nieuw-West. De uitslag is het resultaat van een intensieve campagne, waar veel mensen aan hebben meegewerkt. Een echte groepsprestatie dus. Ik bedank dan ook mijn zittende collega’s Ronald en Willem, mijn vertrekkende collega’s Herman en Tuncay, mijn bestuur Andrea, Pieter, Eric, Bas en Karim, onze onverzettelijke fractie-assistent Marijn (zijn immer goede humeur werkt aanstekelijk!) en de nummer 4 Stephanie Eger, die als nieuwkomer heel knap veel voorkeurstemmen heeft gehaald. Ook dank voor alle andere vrijwilligers die de afgelopen maanden dag in dag uit campagne hebben gevoerd. Dank ook voor de kiezers: in Nieuw-West stemden 174 mensen op me, in de stad waren dat er 118. Maar bovenal bedank ik mijn lieve vriendin Kinga die me in al die tijd enorm heeft gesteund – ook toen het D66-groen haar voor de ogen begon te duizelen. Zonder jullie hadden we dit succes niet geboekt!

Tags: , , , ,

4 Responses to “Kiezers, bedankt: ik ben gekozen!”

 1. Sander Mirck Says:

  Die J
  (-;

 2. Ben Meijer Says:

  GEFELICITEERD.

  Zoals beloofd hebben wij afgelopen woensdag onze stem op jou uitgebracht.
  Wij hopen dat je je blijft inzetten voor Sloten.
  met vriendelijke groeten,
  Ben en Ineke Meijer
  Dorpsplein 5
  1066CZ Amsterdam/Sloten

 3. Jeroen Mirck Says:

  Sander, Ben en Ineke: dank je wel!

 4. Ronald mirck Says:

  Gefeliciteerd.

  Ronald Mirck

Leave a Reply