Cursus Crossmediale Journalistiek

Het journalistieke vak evolueert. Crossmedia, Camjo, iPad, Publishing 2.0… Wie niet bij blijft, mist de boot. Dode bomen of digitale community’s? Kiest u maar. Steeds meer journalisten twitteren, steeds meer twitteraars spelen journalistje. Hoe zet je als verslaggever een medium als Twitter naar je hand? Vanavond geef ik hierover een gastcollege op de Hogeschool Utrecht, onderdeel van een langere cursus Crossmediale Journalistiek. In mijn presentatie zet ik de belangrijkste sociale netwerken voor journalisten op een rij. Voor wie serieus aan de slag wil als crossmedia-journalist.

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Cursus Crossmediale Journalistiek”

  1. Topsy.com Says:

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Remco Janssen en Patrick Petersen. Remco Janssen heeft gezegd: Had ik maar zo’n gastdocent als jij op de SvJ! RT @JeroenMirck [Blog] Cursus Crossmediale Journalistiek […] Topdocent Crossmedia!

Leave a Reply