In gesprek met Vincent Everts

Trendwatcher Vincent Everts interviewde me zondag op de Startdag van D66 Amsterdam. Het gesprek gaat over mijn nieuwe baan bij de VARA, maar ook over mijn activiteiten binnen D66 Amsterdam. Ik schrijf mee aan het verkiezingsprogramma voor D66 in het nieuwe grote stadsdeel Nieuw West en zal daar ook op de kieslijst gaan staan voor de deelraadverkiezingen. Over verkiezingen gesproken: vanavond kiest D66 de lijsttrekker voor de centrale gemeenteraad: wordt het Ageeth Telleman of Ivar Manuel?

Tags: , , , , ,

5 Responses to “In gesprek met Vincent Everts”

 1. Het Zoet & Het Zuur » Jeroen Mirck = querulant Says:

  […] een filmpje staan waarin hij geïnterviewd wordt door trendwatcher Vincent Everts die niet in staat is trends van schroot te onderscheiden. In dat filmpje zegt Jeroen Mirck dat hij bij de VARA een website gaat maken die een progressief geluid wil laten horen. Hij bedoelt daarmee de nu al afgebrande DeJoop.nl. Jeroen Mirck en de VARA willen een serieuze site maken. Wat Jeroen Mirck leuk vindt is dat ‘ze’ een nieuwe opiniesite in Nederland gaan lanceren. Voor Jeroen Mirck voelt dat als een ’start-up’. […]

 2. RM Says:

  DeJoop.nl… Heerlijk, eindelijk een site waar die xenofobische mensen van andere sites (GeenStijl, Elsevier, Telegraaf, die sites zullen het in de toekomst nog heel zwaar krijgen omdat ze totaal niets in te brengen hebben dan alleen maar smerige taal uitslaan en mensen belasteren) eens flink verbaal het vuur aan de schenen zal worden gelegd. Er is ontzettend veel animo voor DeJoop…

 3. Dolby Says:

  Volgende keer de camera op een statief plaatsen.

  @RM: “Het vuur aan de schenen”? Het vuur NA aan de schenen. *grinnik*

 4. klaplong Says:

  Is dit nou een kwaadwillende actie om D66 flink wat schade toe te brengen of wat moet dit anders genoemd worden?

  Gatverdamme, voor mij is d66 álles behalve jeroen mirck en fransisco van jole met hun subsidie website.

  Wat een diepe ellende, zulke eigengeilerij op kosten van een ander. Ik dacht d66 ging om het zélf te doen, niet op andermans schouders te leunen, tenzij het niet anders kan?

 5. Jeroen Mirck Says:

  Wat een hartelijkheid hier. Voor de critici: vooraf oordelen is een teken van zwakte. Wacht gewoon af wat de toekomst brengt.

Leave a Reply