Wat voor communicatie-adviseur ben ik?

Jeroen-Mirck-Mexico-2023

Ik werk alweer een maand als communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk. Team Communicatie is uitgebreid met drie nieuwkomers, die zich deze dagen allemaal voorstellen via het intranet. Wat vertel je dan over jezelf? Natuurlijk dat ik sinds vorig jaar ben getrouwd en samenwoon met vrouw Juliette en zoon Zenon in buurgemeente Velserbroek. Maar ook over mijn (nieuwe) werk en mijn drijfveren.

Wat voor communicatieadviseur ben ik?

Een echte nieuwsjunkie. Logisch als je bedenkt dat ik hiervoor in de journalistiek werkte. Daar heb ik geleerd dat over alles een mooi verhaal valt te vertellen. Ik wil mijn collega’s en hun ambities beter leren kennen om hen te helpen de allermooiste verhalen te vertellen over Beverwijk. Verhalen die bewoners en ondernemers helpen en inspireren. Ik ben breed inzetbaar, maar ga in ieder geval aan de slag met het fysieke domein.

Waarom Beverwijk?

Sinds ik met mijn gezin hier in de buurt ben komen wonen, kruist Beverwijk telkens ons pad. We shoppen er (mijn vrouw kocht hier haar bruidsjurk), pakken er een filmpje mee (dichterbij dan onze vorige woonplaats Haarlem) en gaan er naar puppycursus met onze jonge Jack Russell. Deze functie kwam langs en bleek een schot in de roos: dichtbij huis werken in een leuk team bij een gemeente vol ambitie.

Waar je me voor wakker kunt maken?

Voor een reünieconcert van The Beatles, met David Bowie en Prince als special guests. Helaas blijft dat een droom.

Mijn motto?

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.” (Tekstregel van John Lennon, op het album Double Fantasy uit 1980.)

Dit bericht verscheen deze week ook op LinkedIn

Tags: , , , ,

Leave a Reply