Wanneer is er weer een Twitterborrel?

Twitteren is al enkele maanden een ware rage onder marketing- en internetspecialisten. De rest van de wereld volgt nog wat traagjes. Toch was er bijzonder veel animo voor de Twitterborrel die vanavond plaatsvond in het Amsterdamse café Dante. Inderdaad: vooral van marketing- en internetspecialisten. Zelf ging ik (twitternaam: Comicbase) er met een niet-twitteraar naartoe; dat was heel verfrissend. Wat ons opviel: de avond had een groot ‘boys with toys’-gehalte, waarbij mannen (ja, toch vooral weer die mannen) elkaar hun mobieltjes en Blackberries lieten zien en wat ze allemaal kunnen. Ja, zelfs de door Vincent Everts in Amerika gekochte iPhone circuleerde in het bijzaaltje van Dante. Kwijlend stortte de horde zich op dat sexy ding. Vincent zelf was er trouwens niet — iPhones kunnen dus blijkbaar ook al uit zichzelf teleporteren.”

Verslag van de Twitterborrel van precies vier jaar geleden (07-07-2007) in het Amsterdamse café Dante na afloop van mediaconferentie PICNIC. Hoe anders was het toen nog. Lees hier het hele verslag. Wanneer is er weer eens zo’n gouwe ouwe Twitterborrel?

Tags: , , , ,

One Response to “Wanneer is er weer een Twitterborrel?”

  1. Ondertussen, bij de #TwitterLunch Says:

    […] Nederland twittert alweer ruim vijf jaar. De early adopters troffen elkaar medio 2007 al in de kroeg, voor een eerste eigen twitterborrel. Later kwamen de TwitNick in het Vondelpark en de Twitterlunches, vaak georganiseerd door @Puur. Werkt zoiets nog wel, anno 2012? Het antwoord is volmondig: ja! […]

Leave a Reply