Arjan Burggraaf, gefeliciteerd!

Vandaag is het feest. Het programma De Ochtend op Radio Noord-Holland, waar ik elke maandag aanschuif om over internet te praten, bestaat 12,5 jaar. Daarom wil ik hierbij presentator Arjan Burggraaf en zijn team van harte feliciteren met dit jubileum. De afgelopen negen maanden was mijn internet-rubriek op maandagmorgen voor mijzelf een vast ochtendritueel, een mooi begin van de week. Vandaag sla ik even een weekje over (dat overkwam me tot nog toe alleen met Pasen) vanwege een speciale feestuitzending, die voor het eerst ook te volgens is via de webcam. Er zijn ook veel extra activiteten. Zo gaan er maandag niet één maar twee Rijdende Reporters op pad: June Hoogcarspel en Matthijs Gemmink bezoeken luisteraars die allemaal iets hebben met het getal 12,5. “En er zijn vele prijzen te winnen. Zo klinkt de toeter maandag 12,5 keer. En je weet het: toeter gehoord, prijs gescoord!” Die toeter doet me trouwens denken aan een inmiddels befaamd radiogesprek van Arjan met mevrouw Van den Brink. Prachtige radio!

Tags: , , ,

2 Responses to “Arjan Burggraaf, gefeliciteerd!”

  1. Eugene Says:

    Meesterlijke stukje radio. Arjan speelt briljant op de situatie in!

  2. JeroenMirck.nl » Turn off that radio Says:

    […] Vandaag geen internetrubriek van mij op Radio Noord-Holland, vanwege Tweede Pinksterdag. Het is de laatste weken een beetje op en af: tussen Pasen en Pinksteren viel er ook nog een maandag weg vanwege het jubileum van De Ochtend. Volgende week ben ik weer van de partij. […]

Leave a Reply