Paasochtend

Deze maandag heb ik geen internet-rubriek op Radio Noord-Holland, want het is Tweede Paasdag. Anders had ik het wellicht over de Koninginnedag App gehad, waarmee je alle feesten, tweets, foto’s en reistips voor 30 april kunt checken. Maar helaas, vanmorgen gaat De Ochtend dus niet door. Wil je toch gevoed worden met handige internet-tips, bezoek dan mijn blogarchief met postings over alle 34 uitzendingen die ik er inmiddels op heb zitten. Of stel me een vraag op Twitter. Een fijn paasontbijt iedereen!

Beeld: Bunbuns (Matt Baay)

Tags: , , , , ,

3 Responses to “Paasochtend”

 1. Jeroen Mirck Says:

  Er zijn trouwens twee Koninginnedag-apps, waarvan de makers bovendien ruzie hebben met elkaar over vermeend kopieergedrag. Het is feest, mannen! :)
  http://webwereld.nl/nieuws/106523/relletje-rond-koninginnedag-apps.html

 2. De Ochtend bestaat 12,5 jaar Says:

  […] Vandaag is het feest. Het programma De Ochtend op Radio Noord-Holland, waar ik elke maandag aanschuif om over internet te praten, bestaat 12,5 jaar. Daarom wil ik hierbij presentator Arjan Burggraaf en zijn team van harte feliciteren met dit jubileum. De afgelopen negen maanden was mijn internet-rubriek op maandagmorgen voor mijzelf een vast ochtendritueel, een mooi begin van de week. Vandaag sla ik even een weekje over (dat overkwam me tot nog toe alleen met Pasen) vanwege een speciale feestuitzending, die voor het eerst ook te volgens is via de webcam. […]

 3. JeroenMirck.nl » Turn off that radio Says:

  […] Vandaag geen internetrubriek van mij op Radio Noord-Holland, vanwege Tweede Pinksterdag. Het is de laatste weken een beetje op en af: tussen Pasen en Pinksteren viel er ook nog een maandag weg vanwege het jubileum van De Ochtend. Volgende week ben ik weer van de partij. Voor nu een klassieker van R.E.M.: Radio Song. “The world is collapsing / Around our ears / I turned up the radio / But I can’t hear it.” […]

Leave a Reply