Wie is de beste blogger?

Woensdagavond weten we wie de Blogger van het Decennium wordt. Vandaag al trapt de Volkskrant af met een artikel waarin Geenstijl, Electric Luna en Stichting Dutch Bloggies aan het woord komen. Volgens Bert Brussen van Geenstijl wint Electric Luna, volgens Electric Luna gaat de prijs naar Geenstijl. Morgen weten we meer.

Tags: , , , ,

4 Responses to “Wie is de beste blogger?”

 1. Weesie.com Says:

  […] Dit blogartikel is vermeld op Twitter […] @JeroenMirck: Pers belt massaal over @DutchBloggies: ANP en GPD, item RTL Nieuws, morgen zit ik bij BNR en KinkFM, plus Volkskrant…

 2. Marjolein Torn Says:

  Interessant artikel. Deze pagina zet ik nu tussen m’n bookmarks! Ik ben me sinds een paar weken in dit onderwerp aan het verdiepen en ik denk dat ik hier maar eens vaker een kijkje ga nemen.

 3. Hans Says:

  Iedere andere winnaar dan Geenstijl zou een gotspe zijn. Hoe je het ook wendt of keert, of je nou een hekel aan ze hebt of niet: er is gewoon geen blog dat zo invloedrijk was in het afgelopen decennium als Geenstijl.

 4. Dutch Bloggies bekroont Dominique Weesie Says:

  […] Geenstijl-oprichter Dominique Weesie is uitgeroepen tot Blogger van het Decennium. De prijs werd op woensdagavond uitgereikt door Stichting Dutch Bloggies in de Haagse popzaal Paard van Troje. Weesie wordt door de jury van de Dutch Bloggies geroemd omdat hij de sleutelfiguur is achter het ‘ongekende blogsucces’ van Geenstijl. “Vriend en vijand vinden dat hij een stempel heeft gedrukt op bloggen in Nederland.” […]

Leave a Reply