#MIRCK ROAST

Vandaag vier ik mijn 40e verjaardag. Ja, dat vind ik zelf ook best schrikken. Hoog tijd dus voor een feest, maar voor de verandering doe ik het “Charlie Sheen style.”

Deze Hollywood-rebel werd uit de tv-serie Two And A Half Men gezet vanwege zijn excessieve levensstijl en een spraakmakend interview daarover dat een virale hit werd op YouTube. Sheen organiseerde vervolgens zijn eigen feestje op Comedy Central: #SHEEN ROAST. Zijn bekende vrienden ‘roosterden’ hem in korte hilarische presentaties. Aan het eind kreeg het ‘slachtoffer’ zelf het laatste woord.

Zoiets ga ik ook doen, onder de noemer #MIRCK ROAST. Geen idee hoe het gaat uitpakken. Dat weet ik pas vanavond. Om met Charlie Sheen te spreken: “That’s how I roll!”

Tags: , , , ,

5 Responses to “#MIRCK ROAST”

 1. madbello Says:

  Gefeliciteerd man! Nog een jonkie en die bril staat je goed ;-) xxx, doe mij maar zwarte koffie zonder suiker….

 2. sara Says:

  feli!

 3. Jeroen Mirck Says:

  Dank je wel, Mike en Sara!

 4. erwin Says:

  Ha Jeroen, dat #MIRCK ROAST begint al aardig trending topic te worden! Zie je vanavond.

 5. JeroenMirck.nl » Roast Revisited Says:

  […] Ter gelegenheid van mijn veertigste verjaardag organiseerde ik vrijdag een #MIRCK ROAST. Geïnspireerd door Charlie Sheen gaf ik mijn vriendenkring een vrijbrief om me eens op humoristische wijze te fileren. Nou, dat heb ik geweten. […]

Leave a Reply