Aziatisch Almere

Vanavond heb ik gedineerd in Tang Dynastie, een Aziatisch restaurant in Almere dat is ontworpen door mijn broer Sander. Onder de bedrijfsnaam Mirck Architecture opereert hij sinds 2003 als architect en heeft hij al veel interessante gebouwen laten bouwen. Vanavond zaten we met hem in een van zijn eigen creaties te eten – een bijzondere ervaring. Goede sfeer, lekker eten en een prachtig pand, ga er ook eens langs!

Foto: Katja Effting

Tags: , , , ,

4 Responses to “Aziatisch Almere”

 1. Topsy.com Says:

  […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Kanteldenker, Lemonsticks en anderen. Marcel Kolder heeft gezegd: “Jammer dat het pand en jouw broer niet is vermeld in de gloednieuwe architectuurgids van Almere die gisteren is gepresenteerd. […] Mea culpa, in de tweede probeer ik hem op te nemen.”

 2. Gyurka Jansen Says:

  Mooi gebouw, modern en toch doet het ook Aziatisch aan. En de naam is dan weer erg leuk gevonden door de eigenaars die blijkbaar Tang heten en ook nog refereren aan een periode in de Chinese geschiedenis. (En het is ook een Chinese Metalband, ik verwacht dat ze die non-stop draaien ;) )

 3. Freek Schaefers Says:

  Het begint bij een goed ontwerp zowel uiterlijk als inerlijk. Dan volgen nog vele andere componenten die het geheel afmaken en zorgen dat je er als gast tevreden weg gaat. Alle onderdelen maken een geheel en dat merk je als je er bent en zit te eten. Er is duidelijk veel tijd en moeite in gestoken, zowel door de architect als door de eigenaar die het geheel runt. Dat je er lekker kan eten dat weet ik, al een paar keer geweest. Leuke meiden, die zusjes Tang.

 4. Yang Says:

  Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay.
  I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

Leave a Reply