100% garantie!

Mister Fada

Even voorstellen: Fada, man van God en groot helderziend medium. Biedt binnen twee dagen 100% garantie bij het oplossen van al uw problemen. Eén van zijn diensten: teruggave van affectie per telefoon. Bel nu!

Tags: , , , ,

3 Responses to “100% garantie!”

  1. elsbeth Says:

    haha ‘nog dezelfde week’…. hilarisch dit….

  2. Joost Eijkholt Says:

    Wauw. Een klusjesman :)

  3. JeroenMirck.nl » De Ochtend: privacy is dood Says:

    […] Een paar dagen geleden ‘spamde’ ik mijn lezers door het huis-aan-huis bezorgde briefje van een gebedsgenezer te publiceren op mijn blog. Had die Mister Fada het per mail gestuurd, dan hadden we het spam genoemd. Online spam is de meest basale schending van online privacy. Het mag niet en toch gebeurt het. Waarom? Omdat mensen geld willen verdienen. Er zijn steeds strengere regels voor gebruik van persoonsgegevens. Waarom? Omdat er veel misbruik van wordt gemaakt. Is iedereen die gebruik maakt van andermans persoonlijke gegevens in overtreding? Gelukkig niet, maar het is wel belangrijk er zorgvuldig mee te zijn. […]

Leave a Reply