Meneer Zwoei

Meneer Zwoei (#7)

Even een lief intermezzo op mijn weblog: zondag bezocht ik een mooie voorstelling tijdens het Rode Loper Festival in Amsterdam Oost. Meneer Zwoei is jeugdtheater met blokfluiten, maar dan net even hipper dan je bij deze omschrijving denkt. Het blokfluitkwartet Brisk speelt klassiek, jazz en populaire muziek, maar pikt ondertussen ook elkaars instrumenten af. Voor iedereen met jonge kinderen van boven de vijf: gaat dat zien! Hier alvast een foto-impressie.

Meneer Zwoei (#2)

Meneer Zwoei (#3)

Meneer Zwoei (#4)

Meneer Zwoei (#5)

Meneer Zwoei (#6)

Tags: , , , ,

2 Responses to “Meneer Zwoei”

  1. Mike's Webs Says:

    Zonder geluid mis je toch een hoop ‘sfeer’. Gelukkig hou ik niet van blokfluit.

  2. Jeroen Mirck Says:

    @Mike: Het was een beeldexperiment: kun je iets (ditmaal een voorstelling) tot leven wekken via een sequentie van beelden? Eerder deed ik dat door beweging vast te leggen in een reeks foto’s. Dat leverde toen fraaie beelden op.

    Maar om eerlijk te zijn: ditmaal is het experiment wat mij betreft mislukt.

Leave a Reply