Gezocht: baasje voor Mango

Gezocht: baasje voor Mango

Even een bericht van persoonlijke aard. Mango was mijn kat, maar hij verblijft alweer zeker een jaar bij de ouders van een vriendin. Die willen hem nu graag overdragen aan een ander baasje. En ik wil ook dolgraag dat hij goed terechtkomt. Daarom hierbij een oproep…

Gezocht: baasje die onze aanhankelijke, levenslustige en eigenzinnige heer op leeftijd (zwart/wit) een fijne oude dag kan bezorgen. Wegens allergie zijn wij op zoek naar een goed tehuis voor onze geweldige kat Mango. Hij gaat graag naar buiten, maar kan ook binnen blijven. Hij kan omgaan met andere katten en honden. Hij heeft wat last van zijn maag en heeft bepaalde dieetbrokjes en iedere dag een pilletje nodig. Mango is erg gezellig en op goed gezelschap gesteld. Met pijn in ons hart zoeken we een nieuw huis voor hem. Dit is echt een heel bijzondere kat.

Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft, reageer dan via dit contactformulier (met ‘Mango’ als onderwerp).

UPDATE: Mango heeft inmiddels een nieuw baasje gevonden. Inderdaad, dankzij deze blogpost. Tot ziens, Mango!

Mango

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.