Nieuwe media, een introductie

Workshop MirckMedia 01

Nieuwe media zijn onze manier van communiceren revolutionair aan het veranderen. De ontwikkelingen gaan echter dermate snel dat menigeen het niet helemaal meer kan volgen. Gisteren verzorgde ik voor een gezelschap van de GGD Den Haag een presentatie over nieuwe media, gericht op een doelgroep die nog niet helemaal in de materie is ingevoerd. In deze introductie passeren onder meer blogs, social networks, SEO, Twitter, Skype en e-learning de revue.

Het was mijn eerste presentatie als zelfstandig ondernemer, wat het voor mijzelf bijzonder maakte. De GGD’ers waren een enthousiaste groep, van jong tot oud, die na mijn presentatie gedreven aan de slag gingen met het bedenken van interactieve concepten waarmee de organisatie zijn boodschappen beter kan uitdragen richting specifieke groepen. Aan het eind van de ochtend koos uit de korte presentaties van de drie groepen het beste concept.

GGD Den Haag

Tags: , , ,

One Response to “Nieuwe media, een introductie”

  1. karin r. Says:

    klinkt en ziet er leuk en interessant uit. de lezing en de doelgroep!

Leave a Reply