Afrikaanse helderziende (m/v)

Mr. Khan

Wie in Amsterdam woont kent ze wel: briefjes in de brievenbus van telkens een andere Afrikaanse helderziende. Altijd de beste, altijd 100% garantie. Ik spaar ze al enige tijd, al was het maar vanwege het curieuze taalgebruik. Ook Mr. Khan doet er aan mee: “Lost al uw problemen op: liefde, geluk, werk, exorcisme, seksuele problemen…” Vanaf vandaag heb ik er een aparte rubriek voor: Inbox. Eens per maand een nieuwe dosis geluk!

Tags: , , , ,

2 Responses to “Afrikaanse helderziende (m/v)”

 1. Martijn Oostra Says:

  dag Jeroen,

  Intrigerend inderdaad al die A6-jes. Ik verzamel ze ook al jaren (ook pizza folders en A4-tjes – het pamflet van nu – die ik thuis in m’n brievenbus ontvang). In 2004 publiceerde ik eens een selectie van deze A6-jes in mijn visuele column in een themanummer over Direct Mail in Print Buyer (vaktijdschrift voor drukwerkinkoop en -marketing).

  Tot later.

  Hartelijke groet,
  Martijn

 2. Martijn Oostra Says:

  http://www.megabambou.com

Leave a Reply