Mijn vrienden op Twitter

My Twitter followers

Twitter heeft sinds deze maand een nieuw design. Nadeel: mijn oude achtergrondbeeld (met daarin mijn contactgegevens) viel half weg achter de bredere tekstkolommen. Reden om maar eens een andere background te kiezen: het gouwe ouwe Twilk, dat de profielfoto’s van je followers laat zien. Ik heb het nog iets nader gespecificeerd: ‘the people I follow who follow me back’. Even zoeken: sta jij er ook tussen?

Tags: , , , ,

6 Responses to “Mijn vrienden op Twitter”

 1. Remco Janssen Says:

  Lekker is dat, ik sta tussen @2525, Bert ‘paarse broeken moeten deaud’ Brussen én diens twitterlaaf

 2. Remco Janssen Says:

  … Bas Paternotte.

  Kan ik een witness protection program krijgen?

  Iets met LOL!

 3. Jeroen Mirck Says:

  @Remco: Twilk heeft een geavanceerd zoeksysteem dat de foto’s van geestverwanten bij elkaar in de buurt plaatst. *grijns*

 4. Rose Says:

  Ja hoor, ik sta er. Volgens Twilk ‘sta ik boven je’. Hoe mooi is dat :-)

 5. Peggy Says:

  Ik sta verstopt achter de tekst!

 6. Richard Lems Says:

  I saw your film about what you can do with Twitter. I am a beginner, so i thought it looks really cool. I am from amsterdam and I am crazy on music! Keep up the good work.

Leave a Reply