Mijn trein reed. En de jouwe?

Station Hilversum Noord

Na een prachtig winters weekend was het trein- en wegverkeer flink ontregeld. Je moet er iets voor over hebben om een witte kerst te krijgen, nietwaar? Zelf reisde ik vandaag net buiten de spits, zonder enig probleem. De treinen reden en het uitzicht bestond uit prachtige winterlandschappen. Moest jij vandaag op pad, en zo ja: hoe verliep jouw reis?

Tags: , , , ,

7 Responses to “Mijn trein reed. En de jouwe?”

 1. madbello Says:

  ja ja, van 070 naar buiten 020, Purmerend, maar gelukkig met de auto.
  Alles soepel verlopen en alles ijsvrij.

 2. Nekschot V. Says:

  Sedert ik Geenstijl uit mijn favorieten heb gekiept, lukt het me om binnen de normale tijd mijn werk af te krijgen. Waardoor ik dus in volle spits het kantoor heb verlaten. Maar voor de rest ging alles goed.

 3. Cortes Says:

  Winterbandjes onder de mini-van. Geen enkel probleem. Noch op de sneeuw, noch in de prut. Ik zie met enig leedvermaak de schuifelende en glibberende zomerbandjes om me heen op de weg stuiteren. Locatie 040.

 4. lekkerlikken Says:

  Nou was wel een uitdaging.
  Oostvoorne – Den Haag vertrek 5:15 aankomst 8:40
  Den Haag – Ridderkerk vertrek 16:35 aankomst 20:50
  Ridderkerk – Oostvoorne vertrek 21:00 aankomst 22:40

  Ja dat was op zomerbanden en in een sportauto. Snelwegen ging best maar in de dorpen/steden zakte ik elke keer weg. Stuk of 8-9 keer vast gestaan.

 5. Tom Says:

  Ik probeer het niet eens! Gelukkig hoeft dat ook niet meer :).

 6. Peter Vrind Says:

  Geachte heer,

  Heb niet met de trein gereden maar met de motor. Ging uitstekend, wel wat traag naar geen probleem

  mvg

 7. JeroenMirck.nl » Winter in Nederland Says:

  […] Sinds deze week is het echt winter in Nederland. Sneeuw, lange files, een kou die door je heen snijdt en de gebruikelijke geruchten dat er heel misschien dan toch eindelijk weer eens een Elfstedentocht komt. Hoewel onze infrastructuur dichtslibt bij dit soort weer, levert de winter toch vooral mooie plaatjes op. […]

Leave a Reply