Geluksmoment

Soms heeft geluk iets onwaarschijnlijks. Na een terrasgesprek ging ik nog even mijn tweede fiets ophalen bij het huis van een vriend met wie ik gisteren in zijn cabrio meereed naar een barbecue in Bakkum. Ik wil morgen gewoon weer allebei de fietsen voor mijn deur hebben staan omdat ik ze dan wellicht allebei nodig heb. Onderweg naar huis, met de tweede fiets in mijn rechterhand, gebeurde er iets geks. Op volle snelheid haakten de trappers in elkaar en verloor ik mijn evenwicht. Ik liet de andere fiets los, redde mezelf van een val en wat bleek? De andere fiets bleef gewoon rechtdoor rijden, braaf naast mijn fiets. Ik keek er even verbaasd naar, greep toen toch maar gewoon het handvat – en fietste door. Alsof er niks gebeurd was. Heel gek. Alsof er een engeltje meefietste. Je hoort ook wel eens dat je geluk kunt afdwingen. Geluk voedt geluk. En laat ik nou ontzettend verliefd zijn – is dat een katalysator van toevallig geluk?

Tags: , ,

3 Responses to “Geluksmoment”

 1. madbello Says:

  Wat een leuk en lief stukje, op wie ben je verliefd ? ;-)

  Have fun en geniet er van.

 2. karin r. Says:

  het geluk wilde niet dat je je andere fiets verloor. er moet natuurlijk door iemand (hint hint) op die andere fiets gefietst worden. ;-)

 3. Zomermeisje Says:

  Die fiets fietst heerlijk ;-)

Leave a Reply