Get Social In One Day

Heeft een Social Media Code zin? Die vraag stelde ik al eerder op mijn blog, maar op 3 maart ga ik erover in debat met een jurist en een politiechef. Het debat maakt onderdeel uit van het Get Social Event in Seats2Meet Maarssen.  Directe aanleiding voor het evenement is het verschijnen van het boek Get Social: online netwerken voor beginners, dat op die dag wordt gepresenteerd. Auteur en organisator Jeanet Bathoorn nodigde naar eigen zeggen ‘diverse vooraanstaande sprekers en deskundigen op het gebied van social media’ uit om op dit event te spreken. Ik voel me vereerd dat ze mij ook heeft gevraagd.

Over de zin en onzin van sociale mediacodes ga ik in debat met Dianne van Gammeren, specialist social media bij de politie, Jarno Duursma van het UWV en jurist Jeroen Dallinga van KND Advocaten. Het debat staat onder leiding van Fatima de Vos.

Get Social In One Day (zoals de bijeenkomst voluit heet) belooft een inspirerende dag te worden. Ik kijk vooral uit naar de Belgische LinkedIn-expert Jan Vermeiren en ‘social media muzikant’ Tom Beek. Kom jij ook?

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Get Social In One Day”

  1. Jeroen Mirck Says:

    Voor THINQ Magazine, een tijdschrift van IBM, schreef ik een langer artikel over Social Media Codes. De online versie is inmiddels beschikbaar:
    http://www.thinqmagazine.nl/heeft-u-al-een-twitterbeleid/

Leave a Reply