Andere foto, andere tijd, ander leven

Jeroen Mirck bij Ripperda (2021)

Ik fotografeer liever dan dat ik zelf op de foto sta. Toch vind ik het een feest om af te spreken met fotograaf Henk-Jan Winkeldermaat. Net zoals het een traditie is om elk jaar een persoonlijk verhaal te schrijven voor zijn website Mijn Moment, komt hij om het jaar ook even langs voor een intieme fotoshoot.

Ditmaal voor het eerst in Haarlem. Een nieuwe stad vol nieuwe avonturen en ambities. Want er is veel veranderd en er gaat nog veel meer veranderen. Mooi om die spannende fase vast te leggen. Ik ben een ander mens dan pakweg twee jaar geleden, toen Henk-Jan me in Amsterdam kwam fotograferen.

Wil je ook op de foto? Voor een vriendenprijs komt Henk-Jan ook jouw kant op. Als lid van de #MijnMoment-club mag ik jou als vriend korting geven op een fotoshoot. Stuur me even een bericht als je interesse hebt.

Jeroen Mirck in Kweektuin (2021)

Tags: , , ,

Leave a Reply