Politieke podcast voor De Ondernemer Kiest

De Ondernemer Kiest met Wopke Hoekstra

“Jeroen, wil jij politieke podcasts gaan maken?” Die vraag kreeg ik eind vorig jaar van Robert van den Ham, hoofdredacteur van De Ondernemer. Een geweldige kans, dus zei ik meteen ja. Nu ruim een maand later zijn we druk aan de slag met het project De Ondernemer Kiest en interviewde ik al Wopke Hoekstra (CDA) en Gert-Jan Segers van de ChristenUnie. Luister nu mijn podcast-interviews!

Wie niet waagt, wint niet. Afgelopen zomer klopte ik als freelance journalist aan bij De Ondernemer. Uit dat contact kwamen aanvankelijk een paar losse schrijfopdrachten voort, maar al snel werd het meer. Eerst werd ik dagchef op afroep voor de website van dit ondernemersplatform en sinds januari coördineer ik bovendien de wekelijkse dagbladpagina van De Ondernemer, die wekelijks verschijnt in het AD en alle regionale kranten van DPG Media, het vroegere Persgroep Nederland.

En nu is daar dus ook De Ondernemer Kiest. Een project met podcast, video, talkshows en nieuws over de verkiezingen van 17 maart 2021, specifiek gericht op ondernemers. Zelf doe ik de podcasts, samen met redacteur Eldert Kuiken. Roland Tameling presenteert de video’s, Thomas Hendriks de talkshows. Er zijn nog veel meer uitzendingen op komst, dus hou DeOndernemer.nl in de gaten. We staan trouwens ook op Spotify.

Beluister hier mijn interviews met Segers (CU) en Hoekstra (CDA).

Tags: , , , ,

Leave a Reply