Hoezo Boekenbal? Ik ga naar het Blogbal!

Blogbal-stok-2015

Vanavond wordt de Boekenweek afgetrapt met het Boekenbal. Een exclusief feestje waar je voor moet worden uitgenodigd. Elke schrijver of lezer kan deze vrijdagavond wél gewoon terecht op het Blogbal. Voor de zesde keer wordt dit feest voor en door bloggers georganiseerd. Dit jaar geen prijsuitreiking, publieksverkiezing of serie speeches, maar gewoon een gezellig samenzijn met inspirerende bloggers en goede muziek. Om een indruk te krijgen: als ambassadeur van het Blogbal heb ik het evenement luchtig geduid op de lokale radio, bij blogger Puur (selecteer de uitzending van 7 maart 2016). Locatie is ditmaal De Nieuw Anita in Amsterdam West. Iedereen is welkom, van blogger tot lurker. Komt allen!

Tags: , , , ,

2 Responses to “Hoezo Boekenbal? Ik ga naar het Blogbal!”

  1. Ximaar Says:

    Veel plezier, alhouwel ik meer de indruk heb dat het een façadeboekenbal betreft. Idd de meuk van Zuckerberg holt het bloggen van binnen uit en zou verboden moeten worden.

  2. Jeroen Mirck Says:

    @Ximaar: Voor een feestje is altijd gelegenheid. En bloggen is vooral een werkwoord. Het platform waar je dat doet is flexibel: zo zitten vloggers op YouTube en delen klassiek bloggers hun stukken tegenwoordig steeds vaker via meerdere kanalen tegelijk: niet alleen op hun eigen site, maar ook via LinkedIn Pulse, Facebook, Medium.com of Tumblr.

Leave a Reply