Arme Richard Krajicek

Federer Wiki

Arme Richard Krajicek, het is een jaarlijkse verzuchting geworden. Wanneer te gebruiken? Als een topspeler zich geblesseerd afmeldt voor het ABN Amro Tennis Tournament in Rotterdam, maar hij leent zich ook prima als reactie op een voortijdig gesneuvelde publieksfavoriet. Dit jaar was het Rotterdamse gezucht niet van de lucht, maar de vraag is natuurlijk of dat terecht is.

Laat ik allereerst even een jaloersmakende bekentenis doen: ik was erbij in 1999, toen een jeugdige Roger Federer zijn debuut maakte op het tennistoernooi in Rotterdam. Indertijd had hij nog lange wilde haren, samengebonden in een hip staartje. De ster in wording oogde wat slungelachtig, maar zijn talent was onmiskenbaar. Dit jaar was de grote tragiek dat Federer niet kon komen…

Het hele artikel lezen? Dat kan op Blendle.

Dit artikel is mijn debuut bij Reporters Online, het platform waar freelance journalisten betaald krijgen voor de artikelen die zij digitaal publiceren. Zo kunnen wij onze artikelen aanbieden in online kiosken als Blendle.

Foto: Wikipedia

Tags: , , , ,

Leave a Reply