Twee jaar samen

Kinga-2-jaar

Kinga. Vandaag ben ik twee jaar samen met deze geweldige vrouw. Twee jaar waarin we elkaar steeds beter hebben leren kennen. Twee jaren ook waarin we veel hebben gelachen, veel gedaan en veel meegemaakt.

In Amsterdam en Haarlem natuurlijk, maar ook in Łódź (Polen), Trondheim (Noorwegen), Boedapest en Buenos Aires. Dit voorjaar besloten we te gaan samenwonen in Amsterdam. Een grote nieuwe stap, zeker voor Kinga die haar geliefde Haarlem moest verlaten. Haar Haarlemse vrienden zijn gelukkig altijd dichtbij – net als de stad zelf.

De afgelopen twee jaar zijn razendsnel voorbij gegaan en hebben onze relatie enorm versterkt. Onze reis is natuurlijk nog lang niet ten einde, er zijn nog genoeg bergen te beklimmen en nieuwe plekken te ontdekken. Maar eerst moet onze eigen plek in Amsterdam meer eigen worden, zeker voor Kinga.

Kinga, meer dan ooit hou ik van je. Ook de komende twee jaren gaan we weer veel ontdekken en ervaren. Ik verheug me op onze verdere reis samen.

Tags: , , ,

Leave a Reply