Kritisch, zichtbaar en betrokken in Nieuw-West

Steun-D66-Vink-500px

“Kritisch, zichtbaar en betrokken.” Wat een geweldige steunbetuiging van Bart Vink, kandidaat-raadslid voor D66 Amsterdam! Hij steunt mijn herverkiezing in stadsdeel Nieuw-West, waar ik op plek 3 sta van de D66-advieslijst. Leden hebben nog een kleine week om hun voorkeurstem uit te brengen. 

Ik ken Bart als nummer 13 op de kandidatenlijst van D66 Amsterdam, met veel verstand van infrastructuur, milieu en stedelijke ontwikkeling. Ook stond hij hoog op de D66-lijst voor de Kamerverkiezingen van 2012. Ik ben enorm trots op de steun van deze ervaren Amsterdamse D66’er.

Mijn interne campagne voor D66 Nieuw-West heeft mooie reacties opgeleverd. Veel leden willen een zichtbare kandidaat met ervaring en daadkracht. Of zoals de stemadviescommissie hen adviseert:

“Jeroen Mirck heeft ervaring opgedaan als duo-raadslid en later als raadslid, en is een solide fractielid gebleken. Een stevige generalist, met een aantoonbare brede interesse. Sterk in communicatie, zowel intern als extern, via de pers en in de deelraad.”

Ik wil graag door in Nieuw-West en reken daarbij op de steun van de D66-leden. Zet mij op de tweede plek van jouw voorkeurslijst (achter de al gekozen lijsttrekker Ronald Mauer), dan keer ik zeker terug in politiek Nieuw-West. Woensdagavond 6 november sluiten de digitale stembussen, dus wees op tijd!

Meer weten over mijn kandidatuur? Check www.jeroenmirck.nl/D66

UPDATE (01-11): Ook tv-maker Abdellah Dami, die zelf in Nieuw-West woont, ondersteunt mijn kandidatuur. Dank daarvoor, Abdellah!

Steun-D66-Dami-500px

Tags: , , , , ,

Leave a Reply