Scoren met Edwin van der Sar

MT-VanderSar

Edwin van der Sar die scoort, het is weer eens wat anders. De oud-keeper van Ajax is tegenwoordig marketingdirecteur bij de Amsterdamse landskampioen, dus lanceerde hij maandag in die hoedanigheid de vernieuwde website van MarketingTribune, waar ik sinds deze maand als freelance contentmanager voor werk.

In de Skybar van de Amsterdam Arena gaf Ajax-directeur Van der Sar gisteren de aftrap voor de nieuwe website van MarketingTribune. Met de indeling in acht gedifferentieerde platforms biedt Marketingtribune.nl nog meer dan voorheen marketingnieuws op maat. Zelf ben ik contentmanager van het platform Media, dat de afgelopen dagen al flink is gaan knallen met nieuws, interviews en columns. Andere platforms zijn onder meer sponsoring, design, retail en zorgmarketing.

Hoofdredacteur Sjaak Hoogkamer van MarketingTribune hield een speech vol voetbal-metaforen, voordat hij Van der Sar de lancering liet verrichten. “We gaan de marketeer elke dag opnieuw trefzeker informeren, adviseren en bijpraten.” Vervolgens werd er bijgepraat op de borrel in de Skybar, waarbij de contentmanagers uiteraard even op de foto gingen met de befaamde Ajax-goalie. Ook dat is marketing.

Tags: , , , ,

One Response to “Scoren met Edwin van der Sar”

  1. Video-interview met Jeroen Mirck Says:

    […] En toen waren we los! MarketingTribune lanceerde maandag haar vernieuwde website, met acht thema-platforms. Ik ben de contentmanager van het platform Media, ingehuurd door Bas Vlugt van het Nederlands MediaNetwerk. Wat ik precies doe: nieuwsberichten schrijven, interviews doen, columnisten regelen en experts laten reageren op stellingen. Tijdens de lanceringsborrel in de Amsterdam Arena werd ik op mijn beurt geïnterviewd door Patrick Petersen (auteur van Handboek Online Marketing) over mijn werk voor MarketingTribune. Dat werd een goed gesprek over de journalistieke kruisbestuiving van print en online. Quote van de dag: “Ik begin gewoon een nieuw avontuur. En bij een avontuur hoort een baard.” Bekijk hieronder het video-interview. […]

Leave a Reply