Tech-startups in Playboy

PB-logoVolgende week allemaal de Playboy kopen, mensen! Voor de goede artikelen natuurlijk, want mijn artikel over tech-startups staat erin. Deze zomer interviewde ik als voormalig redactiechef van Emerce verschillende Nederlandse startups die internationaal aan de weg timmeren. Het gaat goed met de startup-scene in Nederland. Ondanks het conservatieve investeringsklimaat staan er wel heel veel creatieve geesten op, met name in Amsterdam. Zo is Nederland met 24 van de 150 deelnemende startups goed vertegenwoordigd op de Web Summit, eind oktober in Dublin. Wat is het geheim van deze innovatieve bedrijven? En hoe hou je je staande in deze mondiale ratrace? Lees het volgende week allemaal in Playboy.

Tags: , , , , ,

One Response to “Tech-startups in Playboy”

 1. Jeroen Vos Says:

  Beste Jeroen,

  De internationalisering onder studenten groeit fors in de komende jaren. Maar studenten huisvesting wordt steeds beperkter door deze groei. HousingAnywhere is in 2009 begonnen om studenten hierbij te helpen. In plaats van dure grote complexen te bouwen, gebruiken wij het bestaande aanbod van studenten kamers.

  Op Housinganywhere kunnen studenten hun kamer onderverhuren aan een internationale student dat in de stad van de uitgaande student gaat studeren.

  Mijn vraag is of het interessant is om een interview te houden?

  Met vriendelijke groeten,

  Jeroen Vos

Leave a Reply