Gerrit Jan Wolffensperger steunt me. Jij ook?

Steun-D66-Wolff-500px

Dit is iets waar ik echt trots op ben: oud-Kamerlid Gerrit Jan Wolffensperger steunt mijn kandidatuur voor de gemeenteraad van Amsterdam. En met hem nog verschillende andere D66-politici. Bekijk hun steunbetuigingen hier. Ook op andere manier tonen D66’ers hun support. Dank daarvoor! Het geeft me extra energie om campagne te voeren voor een hogere plek op de kandidatenlijst. 

De meest krachtige steun waren toch wel de meer dan 100 likes onder mijn Facebook-bericht dat ik me kandidaat heb gesteld. Het is geweldig om te zien dat zo veel mensen je daarbij steunen. Hopelijk kan ik die steun de komende dagen omzetten in veel voorkeurstemmen. Ik sta op een mijns inziens te bescheiden 22e plek op de advieslijst en roep de  Amsterdamse D66-leden op me de top-15 in te stemmen. Vanaf die plek ben ik met mijn ervaring en daadkracht een serieuze backup als er in de komende vier jaar een D66-raadslid noodgedwongen moet stoppen.

Hoe kun je me steunen? Door D66-leden te vertellen dat ik een goede kandidaat ben. Door mijn Facebook-pagina te liken. Door een endorsement voor me te schrijven, fotograferen of filmen. Maar vooral toch door op me te stemmen. Niet-leden kunnen dat op 19 maart 2014 doen, Amsterdamse D66-leden hebben tot 15 september de tijd om hun eigen voorkeurslijst samen te stellen uit het stemadvies. Ik zou vereerd zijn als je mij in jouw persoonlijke Top-3 zet.

Wil je meer over mijn ideeën als kandidaat weten, lees dan de D66-pagina van deze website of mijn Facebook-page. Ook nodig ik je van harte uit voor de presentatie van alle kandidaten op zondag 25 augustus vanaf 14:30 uur in het Tolhuis in Amsterdam Noord. Daar zal ik mezelf ook presenteren. Tot ziens!

100likes

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply