Bestrijd de macht, niet de hofnar

Theo-MaassenIn wat voor tragisch land leven we dat een cabaretier als Theo Maassen zich live op televisie moet verantwoorden voor zijn grappen? Columnist Nausicaa Marbe veroordeelde hem alvast voor de moord op Geert Wilders, waarna de lynchmob op Twitter haar slaafs volgde. Wake up: cabaretiers houden ons een spiegel voor, dat is heel iets anders dan politici die beleid maken voor de toekomst van ons land. Columnisten kunnen zich beter beklagen over politici dan over cabaretiers. Bestrijd de macht, niet de hofnar.

Zo, dat moest er even uit. Wat een gezeik om niets.

Tags: , , ,

One Response to “Bestrijd de macht, niet de hofnar”

  1. Michael Minneboo Says:

    Inderdaad: gezeik om niets. Een storm in een glas water. Een columniste die te veel ziet in een handgebaar. Vond het een vermakelijke show van Maassen. Ook die grappen over Volendam moeten gewoon kunnen.

Leave a Reply