Sunday View: Sloterplasloop 2012

Net als vorig jaar liep ik medio september de Dam Tot Damloop, net als vorig jaar liep ik begin oktober de Sloterplasloop. Een echte thuiswedstrijd, maar ditmaal ging het niet zonder slag of stoot.

Mijn onderrug schoot gisteren weer eens helemaal vast. Beweging leek me de beste remedie, dus ging ik toch van start: aanvankelijk heel voorzichtig, maar gaandeweg ging het steeds beter. Op de atletiekbaan van AAC had ik zelfs nog de energie voor een stevige eindsprint. Mijn eindtijd: 43:04, sneller dus dan de 43:41 van vorig jaar. Daarmee werd ik zevende in de categorie van lopers tussen 35 en 45 jaar. Volgend jaar moet – zonder rugpijn – een nog snellere tijd mogelijk zijn!

Namens de deelraad van Nieuw-West liep ook fractiemedewerker Redouane Ouachou van de VVD mee.

Tags: , , ,

Leave a Reply