Groeten uit Griekenland

Ik ben weer terug van een weekje zeilen in Griekenland. Veel gemerkt van het nakende faillissement van dit Euroland? Niet echt. Net als in Nederland sluimert de crisis vooral onder de oppervlakte. De zon straalde er niet minder om. Vanuit Piraeus zeilden we door de Saronische Golf, met stops in havens als Agistri, Poros, Hydra en uiteindelijk Porto Heli. In voorgaande jaren schreef ik uitvoerige reisverslagen. Ditmaal beperk ik me tot een fotoserie op Flickr. Blogcrisis? Nee, ik wil gewoon nog even vakantie vieren in eigen land. Ondanks dat de zon hier wel hapert.

Tags: , , , ,

One Response to “Groeten uit Griekenland”

  1. Michael Minneboo Says:

    Volgens mij is op vakantie gaan in Griekenland een prima manier om die economie te stimuleren. Als alle Kamerleden dat zouden doen in plaats van slap praten over de Eurocrisis, dan zijn we al een hele stap vooruit!
    :)

Leave a Reply