Mijn website doet het weer!

Dit weekend was mijn website JeroenMirck.nl onbereikbaar. Excuses voor het ongemak. Aanleiding was de presentatie van de kandidaat-Kamerleden van D66, afgelopen vrijdag. Ook ik ben kandidaat (pdf), al is het aan de D66-leden om me omhoog te stemmen naar een plek op de definitieve kandidatenlijst, die 6 juli bekend wordt. Weblog Geen Stijl wilde mijn kandidatuur dwarsbomen en opende een DDoS-aanval op mijn site. Dat was een onsportieve inhaker op het interessante idee van D66-Kamerlid Kees Verhoeven om een online demonstratierecht onder voorwaarden in te voeren. In korte tijd werd mijn D66-pagina tienduizend keer opgevraagd, waardoor de server overbelast raakte. Inmiddels is mijn website weer up & running, met dank aan hosting provider NXS. Zo word ik tenminste niet meer beknot in mijn burgerrecht om politiek campagne te mogen voeren. En nu: vooruit!

Tags: , , , ,

One Response to “Mijn website doet het weer!”

  1. Wally Cartigny Says:

    Succes Jeroen, ik zal op je stemmen!

Leave a Reply