Sunday View: Sloterplasloop 2011

Sloterplasloop 2011

Terwijl elders in Amsterdam de #instagramwalk020 werd gehouden, liep ik zondag mijn derde Amsterdamse hardloopwedstrijd in vier weken tijd: na de Brettenloop (10 km in 44:21) en de Dam Tot Damloop (16 km in 1:13:38) voltooide ik de Sloterplasloop in 43:41. Speciaal voor de Instagram-walkers deze vintage foto van de atletiekbaan van AAC op sportpark Ookmeer, in Osdorp. Keep on walking!

Tags: , , ,

One Response to “Sunday View: Sloterplasloop 2011”

  1. Sunday View: Sloterplasloop 2012 Says:

    […] Net als vorig jaar liep ik medio september de Dam Tot Damloop, net als vorig jaar liep ik begin oktober de Sloterplasloop. Een echte thuiswedstrijd, maar ditmaal ging het niet zonder slag of stoot. Mijn onderrug schoot gisteren weer eens helemaal vast. Beweging leek me de beste remedie, dus ging ik toch van start: aanvankelijk heel voorzichtig, maar gaandeweg ging het steeds beter. Op de atletiekbaan van AAC had ik zelfs nog de energie voor een stevige eindsprint. Mijn eindtijd: 43:04, sneller dus dan de 43:41 van vorig jaar. Daarmee werd ik zevende in de categorie van lopers tussen 35 en 45 jaar. Volgend jaar moet – zonder rugpijn – een nog snellere tijd mogelijk zijn! […]

Leave a Reply