Brettenloop 2011

Brettenloop: tiende in 44:21

Dit jaar heb ik het hardlopen weer actief opgepakt. Na een half jaar actief trainen, onder meer met de Dam Runners, loop ik in september mijn eerste wedstrijden sinds vele jaren. Op 18 september mijn eerste Dam Tot Damloop (Ten Miles, 16,1 km), maar eerst de Brettenloop. Deze wedstrijd van de Amsterdamse Atletiek Combinatie (AAC) over 10 kilometer loopt van het Amsterdamse Westerpark naar natuurgebied De Bretten en terug. Een mooi parcours. In de plenzende regen lag ik lange tijd op de vijfde plek, maar moest tegen het einde toch nog een paar mensen voor laten gaan. Uiteindelijk finishte ik als tiende, in 44:21 minuten. Nu op naar de Damloop!

Tags: , ,

One Response to “Brettenloop 2011”

  1. Sunday View: Sloterplasloop 2011 Says:

    […] Terwijl elders in Amsterdam de #instagramwalk020 werd gehouden, liep ik zondag mijn derde Amsterdamse hardloopwedstrijd in vier weken tijd: na de Brettenloop (10 km in 44:21) en de Dam Tot Damloop (16 km in 1:13:38) voltooide ik de Sloterplasloop in 43:41. Speciaal voor de Instagram-walkers deze vintage foto van de atletiekbaan van AAC op sportpark Ookmeer, in Osdorp. Keep on walking! […]

Leave a Reply