Bigger, stronger, faster

Bigger, stronger, faster...

De verleiding van het nieuwe ligt altijd op de loer. Toch is het vaak moeilijk om afscheid te nemen van het oude. Nee, ik heb het niet over de liefde. Vandaag installeerde ik mijn nieuwe iMac, die het gepensioneerde oude exemplaar eindelijk vervangt. Eindelijk, want mijn oude iMac kon me niet meer bijbenen. Wat een verschil: groter scherm (21,5 inch), breedbeeld, veel meer geheugen, stukken sneller. Een oogverblindend mooi ding. Dus toch een beetje verliefd.

Tags: , , , , ,

4 Responses to “Bigger, stronger, faster”

 1. Chris Says:

  Ha Jeroen,

  Het is inderdaad genieten, heb dezelfde als jij en het is in 1 woord heerlijk.

  Voor mij was het de overgang van microsoft naar mac en ik wil NOOIT meer terug. EVER.

  Geniet ervan!

 2. Jabir Says:

  Hmmm.. de wet van de remmende voorsprong…. nu moet ik het gewoon maar even stellen met mn macbooks air, pro en linux boxjes. Maar de hebzucht is weer opgewekt.

 3. Jeroen Mirck Says:

  @Jabir: Graag gedaan! ;)

 4. Tom Says:

  “Bigger, Stronger, Faster and with more Design” zou de titel ook kunnen zijn.

Leave a Reply