Slotfeest Dutch Bloggies: 26 januari

Dutch Bloggies 2009

De Dutch Bloggies sluiten tien jaar bloghistorie af met een nieuwjaarsborrel op woensdag 26 januari 2011 in de Haagse popzaal Paard van Troje. Iedere blogger is welkom. Deze avond zal ook bekend worden gemaakt wie zich de ‘Blogger van het Decennium’ mag noemen. In de commissie van wijze mannen (en één vrouw) zitten de volgende personen: Frank Meeuwsen (auteur van het boek ‘Bloghelden’), meervoudig Bloggie-winnaar Erwin Blom (mede-eigenaar van The Crowds, ongekroonde Twitterkoning van Nederland), Sanne Walvisch (freelance digalista, voormalig manager Jonge Vrouwen Online bij Sanoma Uitgevers), Ernst-Jan Pfauth (chef internet van NRC Handelsblad), Ton Zijp (bestuurslid van Stichting Dutch Bloggies) en ondergetekende, afgelopen twee jaar juryvoorzitter. Nadere informatie over dit slotfeest en deze speciale award wordt spoedig bekend. Hou DutchBloggies.nl in de gaten!

Foto: Bart van Dijk (Breeblebox)

Tags: , , , ,

5 Responses to “Slotfeest Dutch Bloggies: 26 januari”

 1. Topsy.com Says:

  […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Ben van Balen en anderen. […] Jeroen Mirck heeft gezegd: Verheug me erop samen met @FrankMeeuwsen, @erwblo, @SanneW, @DutchProBlogger en @Zijperspace Blogger v/h Decennium te kiezen. @DutchBloggies

 2. Jeroen Mirck Says:

  UPDATE: Stichting Dutch Bloggies heeft nadere informatie!

  Het programma van de afscheidsborrel op woensdag 26 januari 2011 in het Paard van Troje ziet er als volgt uit:

  19:00 uur: zaal open, hapjes & drankjes van de organisatie als welkom
  20:00 uur: start programma en uitreiking Blogger van het Decennium
  21.00 uur: afsluiting programma, aanvang borrel, start DJ & VJ’s

  Iedereen is welkom; toegang is gratis.
  http://www.dutchbloggies.nl

 3. Wie wordt de Blogger van het Decennium? Says:

  […] Vijf bloggers zijn door Stichting Dutch Bloggies genomineerd voor de ereprijs Blogger van het Decennium, die volgende week wordt uitgereikt. Het gaat om Dominique Weesie (Geenstijl.nl), Electric Luna (Maanisch.com), Henk de Hooge (DutchCowboys.nl), Martine de Jong (10e.nl, Recensiekoning.nl) en Wim de Bie (Bieslog.vpro.nl). […]

 4. Dutch Bloggies bekroont Dominique Weesie Says:

  […] Geenstijl-oprichter Dominique Weesie is uitgeroepen tot Blogger van het Decennium. De prijs werd op woensdagavond uitgereikt door Stichting Dutch Bloggies in de Haagse popzaal Paard van Troje. Weesie wordt door de jury van de Dutch Bloggies geroemd omdat hij de sleutelfiguur is achter het ‘ongekende blogsucces’ van Geenstijl. “Vriend en vijand vinden dat hij een stempel heeft gedrukt op bloggen in Nederland.” […]

 5. Terugblik op het digitale jaar 2011 Says:

  […] 2011 was een jaar waarin er online nog veel meer gebeurde. Het begon in januari al met het einde van de Dutch Bloggies. Als juryvoorzitter mocht ik die weblogprijs zelf te grave dragen. Dat deed ik in de Haagse popzaal Paard van Troje, waar we de Blogger van het Decennium bekendmaakten. Alle vijf genomineerden waren aanwezig, dus ook Wim de Bie. Een hele eer om hem daar even te spreken. De winnaar had een frontsoldaat gestuurd: PowNed-verslaggever Rutger Castricum nam de prijs in ontvangst namens zijn baas Dominique Weesie, oprichter van Neerlands grootste weblog GeenStijl. En daarmee kwam er een einde aan tien jaar Dutch Bloggies. […]

Leave a Reply