Krabbel Jezus!

Grappen over Kerstmis, ze horen er een beetje bij. Van een nep-account op Hyves (ouder dan het jaar 1900 kan helaas niet!) tot aan foto’s van artiesten op Last.FM met kerstmutsen op. Ik zou nu natuurlijk naar een melig filmpje kunnen linken, maar liever verwijs ik naar het waargebeurde hedendaagse sprookje uit New York dat mijn hele kerst goed heeft gemaakt: twee mannen in Chelsea die bergen post van kinderen ontvangen, gericht aan de Kerstman, en die ervoor zorgen dat al die brieven worden beantwoord, inclusief cadeaus. Bijna te mooi om waar te zijn. Merry Christmas!

Tags: , , , , ,

4 Responses to “Krabbel Jezus!”

 1. Christmas Topsy.com Says:

  Dit blogartikel is vermeld op Twitter door Patrick, @twit2wilma e.a.: “Gaaf!”

 2. Jeroen Mirck Says:

  Jezus heeft inmiddels gereageerd. Niet met een krabbel, maar via een DM op Twitter. Van Erik Satie nog steeds geen woord.

 3. Jezus Christus Says:

  Bam, ik ben Jezus.

 4. Jeroen Mirck Says:

  @Jezus: Nee, jij bent een hulpsinterklaas. :)

Leave a Reply