No pictures please

FOAM, AmsterdamFOAM, Amsterdam
FOAM, AmsterdamNo pictures please!

Funny: the “No Pictures” sign in the Amsterdam museum of photography Foam. Don’t miss the exhibitions of Eva Marie Rødbro, Magnum-reporter Jim Goldberg and the late Johan van der Keuken. Did you see pretty much everything else?

Tags: , , ,

2 Responses to “No pictures please”

  1. Matadin & Van Lamsweerde » Kus voor de camera Says:

    […] Afgelopen week opende in Foam de overzichtstentoonstelling ‘Pretty Much Everything Else’ van het fotografenkoppel Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Ik ben meteen gaan kijken, want hun werk is een fascinerende potpourri van eigenzinnige modefotografie, rauwe portretten, expliciete erotiek en heerlijke over-the-top Photoshop. Kortom: fotografie die je gezien moet hebben. De expositie stelde niet teleur. […]

  2. W. Eugene Smith » More Real than Reality Says:

    […] Het Amsterdamse fotomuseum Foam heeft van december tot maart een retrospectief van deze invloedrijke fotograaf. Smith (1918-1978) geldt als de grondlegger van het foto-essay. Hij werkte voor Magnum en het befaamde tijdschrift Life, maar maakte zich overal onmogelijk door de onwaarschijnlijke hoeveelheid tijd die hij in bijzondere projecten stak. […] De expositie van Smith heet niet voor niets More Real than Reality: de foto-essays die hij maakte zijn perfectionistische, persoonlijke weergaves van de werkelijkheid. Beelden die schokken en ontroeren. Ga voor 16 maart zeker even kijken!

Leave a Reply