Exit VARA

Het zit erop. Vandaag was mijn laatste dag bij de VARA. Ik verlaat de redactie van Joop.nl om community officer te worden bij Deloitte Innovation. Iets heel anders, een spannende sprong in het diepe. Daar hou ik van. Net zoals ik vorig jaar vol enthousiasme in het Joop-avontuur ben gesprongen.

Joop.nl staat als een huis, daar ben ik best trots op. Iedereen bij de VARA bedankt voor de leuke samenwerking. Mijn speciale dank gaat natuurlijk uit naar mijn Joop-collega’s Samira Ahli, Maarten van den Heuvel en Francisco van Jole. Samen lekker die rechtse kleautzakjes een hak gezet, haha.

Het ga jullie goed. Met Paars Plus nu serieus op komst moet dat zeker gaan lukken. En ik blijf natuurlijk opiniemaker op Joop.nl. Nu uitloggen uit het VARA-netwerk en op naar nieuwe avonturen.

Tags: , , , , ,

9 Responses to “Exit VARA”

 1. Liebeman Says:

  Eindelijk weg. Nu de rest van Joop.nl nog.

 2. Jeroen Mirck Says:

  Rechts toont zich wel weer voorspelbaar. Ik ook van jou, Liebeman. ;)

 3. Rose Says:

  Héél veel succes, Jeroen!

 4. Ronald van den Hoff Says:

  Succes, Jeroen!

 5. Gogo Says:

  Hoe zit het nou met de sollicitatieprocedure bij Joop?

 6. Jeroen Mirck Says:

  @Gogo: Daar ga ik niet meer over. Binnenkort wordt vast wel bekend wie mijn opvolger is. En nee, Lizette Bremer is het volgens mij niet geworden. Misschien had het haar geholpen als ze zich vooraf in de opzet van de Publieke Omroep had verdiept. Ze klinkt nu als iemand die zich verbijsterd afvraagt waarom bakkers toch altijd brood verkopen.

 7. GJ Huisman Says:

  @Jeroen
  De vergelijking met de bakker gaat volledig mank. Ten eerste was uit de vacaturebeschrijving niet duidelijk dat het om een functie bij joop.nl ging. En ten tweede mag je niet geweigerd worden vanwege je politieke overtuigingen, is gewoon wettelijk vastgelegd. Bij de EO werken b.v. ook niet-christenen.

 8. Jeroen Mirck Says:

  @GJ: Zoals ik al zei: daar ga ik niet meer over. :)

 9. JeroenMirck.nl » Terugblik op blogjaar 2010 Says:

  […] Beste lezers, dank voor jullie bezoekjes aan mijn weblog in het afgelopen jaar. Traditiegetrouw maak ik aan het eind van het jaar de balans op. Centrale vraag is altijd: wat lazen jullie het meest en waar reageerden jullie vooral op? Dit jaar heb ik geen monsterhit zoals mijn blogpost over reaguurders in 2009 (32.000 keer gelezen, 300 reacties), maar valt op dat mijn weblog over de volle breedte goed bezocht wordt. Het afgelopen jaar kwamen bijna 100.000 unieke bezoekers langs, bijna net zo veel als de 109.000 het jaar ervoor. Zij brachten circa 248.000 bezoeken (in 2009 waren dat er 225.000) en lazen samen zo’n 708.000 pagina’s (was 713.000). Maar goed, de hamvraag is natuurlijk: wát lazen al die mensen precies? Hier zijn de lijstjes! […]

Leave a Reply