Week van de Interactieve Cartoon

Hij is alweer ten einde, de Week van de Interactieve Cartoon. Een week lang kon het publiek bijschriften bedenken bij een tiental spotprenten van aanstormende cartoonisten als Bandirah, Kapreles en de Rustende Jager. Vrijdag werden de winnaars bekendgemaakt in stripgalerie Lambiek. Geheel interactief maakte Hallie Lama tijdens de borrel bovenstaande cartoon, die inhaakte op de recente verwerkwoording van mijn naam tot het nieuwe woord ‘jeroenmircken’. Nog steeds weten we niet precies wat het betekent. Meneer Van Dale, help ons.

Tags: , , , ,

5 Responses to “Week van de Interactieve Cartoon”

 1. Mike's Webs Says:

  Voor een uitgebreid verslag van de finale van de Interactieve Cartoon, zie hier. Als je goed kijkt, zie je jezelf achter Klaas Knol staan op de publieksfoto. :)

 2. Cartoon.blog.nl » De Week van de Interactieve Cartoon: De Winnaars Says:

  […] Afgelopen vrijdag kwam De Week van de Interactieve Cartoon in Stripwinkel Lambiek tot een zinderend hoogtepunt: het bekendmaken van de winnaars. Omdat slechts een enkele winnaar naar de prijsuitreiking kwam, besloot de organisatie van De Week van de Interactieve Cartoon dat aanwezigen zich voor mochten doen als de personen die eigenlijk het beste onderschrift verzonnen hadden. Zo vonden alle cartoons toch nog een lief baasje. Kijk voor verslagen van de avond ook op de websites van Michael Minneboo en Jeroen Mirck. […]

 3. Bert Says:

  Ben jij een beetje een narcist ofzo?

 4. Elin Says:

  “jeroenmircken” is een recursief werkwoord. Het betekent dat mensen keer op keer terugkomen op het gebruik v/h werkwoord “jeroenmircken”. Gefeliciteerd, you’re trapped in an INFINITE LOOP

 5. Jeroen Mirck Says:

  @Elin: Ik hou van Gordiaanse knopen, palindromen, cirkelredeneringen en infinite loops. Het leven zou te simpel zijn als alles een logische, lineaire verklaring had.

  @Bert: Fijn dat je het zo waardeert. De meeste stukken op dit weblog gaan trouwens niet over mezelf, maar dat hoef ik jou als vaste lezer natuurlijk niet uit te leggen. ;)

Leave a Reply