Op campagne met D66

Alexander Pechtold in Amsterdam

Nog vijf dagen tot de verkiezingen. Mijn advies moge duidelijk zijn: stem D66. Als Amsterdammer breek ik graag een lans voor de standpunten van mijn partij in Nieuw-West, in Amsterdam en in de rest van Nederland. Klik op de links om te lezen wat D66 wil bereiken, of volg de partij en haar kandidaten via de sociale media. Nog een belangrijke tip: neem op 3 maart een identiteitsbewijs mee naar de stembus, anders mag je niet stemmen!

In dit belangrijkste deel van de campagnetijd rijdt er een speciale D66-bus door Nederland. Vandaag was hij in Amsterdam, waar hij behalve het centrum ook twee grote pleinen in Nieuw-West aandeed: Plein ’40/’45 en het Osdorpplein. Naast de lokale lijsttrekkers Ageeth Telleman (D66 Amsterdam) en Ronald Mauer (D66 Nieuw-West) waren ook Kamerlid Fatma Koser Kaya en partijvoorzitter Ingrid van Engelshoven van de partij.

Hoeveel zetels gaat D66 straks behalen in Nieuw-West? In de peiling voor de gemeenteraad steeg de partij van 8 naar 9 zetels, dus daar zitten we de PvdA op de hielen. Er zijn helaas nauwelijks peilingen voor de afzonderlijk stadsdelen, maar ter vergelijking is er wel een actuele prognose uit Amsterdam Noord: daar lijkt D66 vijf van de 29 zetels te gaan halen. Dat zou ook een prachtige uitslag zijn voor Nieuw-West. Nog een paar dagen geduld.

D66 op campagne in Geuzenveld

Tags: , , , ,

5 Responses to “Op campagne met D66”

 1. HarryJohann Says:

  Ha, weer een slager die zijn eigen vlees keurt

 2. Jeroen Mirck Says:

  @HarryJohann: Zien eten, doet eten. Bon appetit! :)

 3. uberVU - social comments Says:

  This post was mentioned on Twitter by Hanz Mirck:
  ”Ik stem Ingmar Heytze!”
  http://twitter.com/HanzMirck/status/9680799294

 4. Willem Says:

  Wat wordt er anders dan ?

 5. Jeroen Mirck Says:

  Heel veel. Bekijk het hier, uitgesplitst per gemeente:
  http://www.d66online.nl/waaromd66/

Leave a Reply